Over De Politie App

Inleiding
In samenwerking met de politiezone Wetteren Laarne Wichelen hebben wij een gloednieuwe politie-app ontwikkeld. De app laat de politie en de burgers toe om heel eenvoudig met elkaar te communiceren.
Grensoverschrijdend
De opbouw van de app is door een supra lokale bril bekeken. Dit betekent concreet dat wij slechts één applicatie ontwikkeld hebben, die alle politiezones in ons land kunnen gebruiken. De burger kan heel eenvoudig aangeven in welke zone hij zich bevindt of van welke zone hij informatie wilt ontvangen.
Politioneel Be.alert systeem
Gerritjan Maes, Korpschef Wetteren: "Deze gloednieuwe politie-app is baanbrekend in zijn soort en beoogt een nauwere samenwerking tusse burger en politie. Het is een politioneel be.alert-systeem voor digitale buurtonderzoeken en politionele boodschappen op microniveau. Zo creëert men grenzeloze communicatie op basis van geolocatie."

Winnaar CPL award

De Circle of Police Leadership (CPL) organiseert in samenwerking met Uitgeverij Vanden Broele voor de allereerste keer de uitreiking van de CPL Awards. Mensen die bij de politie uitzonderlijk actief zijn of politiezones en diensten of directies van de federale politie die opmerkelijke projecten realiseerden, worden tijdens deze uitzonderlijke gala-avond onderscheiden met een CPL Award. De Politie App heeft de award voor het Communicatie- project van het jaar gewonnen.

Nieuws

De politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen heeft een award gewonnen voor het beste communicatieproject van 2017. Samen met de firma Expertmedia maakte ze een politie-app die alle politiezones in ons land kunnen gebruiken... Lees meer
De Android versie van de politie app is klaar. Ook de iOS versie komt spoedig online!

Vraag uw demo aan

Het team van De Politie App komt met plezier even langs om de applicatie live te demonstreren. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.